fbpxмай 7, 2019

НЕМ – защита и грижа за ставите!


' Време за четене

Автор:

Какво количество мембрана от яйчни черупки консумираш всеки месец? А знаеш ли, че в нея се съдържат ценни вещества – колаген, глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина, които правят тялото по-здраво и силно, но е трудно да си ги набавиш в необходимите количества само чрез храненето?

Какво е НЕМ? Натурална яйчена мембрана, която съдържа естествен концентрат от всички тези вещества, които се грижат бързо и сигурно за  тялото!

Знаеш ли, че колагенът е главен компонент на хрущялите, сухожилията и ставните връзки, основен компонент на костите и зъбите, а също и основната съставка в НЕМ? Приемът на колаген чрез храната или под формата на хранителна добавка води до облекчаване на болките в ставите и сковаността. Подпомага възстановяването и изграждането на хрущялна тъкан, ако тя е пострадала или отслабнала следствие на износване и натоварване.  Придава еластичност и здравина на костите и ставните връзки, повишава плътността на костите. Колагенът се използва в козметиката за подобряване на еластичността на кожата. Намалява бръчките, подхранва косата и ноктите.

Глюкозаминът е друга съставка в НЕМ, която играе важна роля  за съединителната тъкан. Основната функция е стимулиране синтеза на глюкозаминоклюкани, необходими за възстановяване на ставния хрущял.

Хиалуронова киселина има във всяка една клетка в човешкото тяло, но има изключително кратък период на разграждане и за това е важно организмът да я синтезира постоянно. В най-големи количества тя се намира в ставните връзки, хрущялите, сухожилията и играе важна роля за тяхната здравина и еластичност. Хиалуроновата киселина намалява възпаленията и отоците в тези области, подобрява еластичността.

Всички тези съставки се намират в различни храни, но съвременното меню на човека трудно ги набавя. Има различни народни методи за извличане на натурална яйчена мембрана, но те също не са много съблазнителни. Остеопомощ Superfoods Osteoaid концентрира в себе си комбинация от високотехнологични съставки с доказана ефективност за намаляване на болката и сковаността и за защита на хрущяла, с видими резултати само за 7 до 10 дни! Продукт, който е екологично добит и отговарящ на всички стандарти за безопасност и запазване на ценните съставки. Ефективността му е клинично доказана. Остеопомощ е ефективна хранителна добавка от натурална яйчена мембрана, който бързо и ефективно повлиява ставите по напълно естествен начин!

 

Свързани Продукти

НЮЗЛЕТЪР

Абонирайте се за нюзлетъра на SUPERFOODS NATURE’S BEST®